Tractaments d'aigua

Tratamientos de agua

Com a especialistes en el tractament de l'aigua, li adequarem la seva aigua perquè sigui un aigua pura sense impureses, males olors o gust desagradable, per a això s'analitza la seva aigua i a mesura d'aquesta anàlisi es col·loca un equip que possibilita que vostè pugui consumir la millor aigua al millor preu.

Els nostres serveis inclouen:

  • Tractament aigües freàtiques (instal·lacions d'aigua no potable per a reg i incendis, desinfecció amb ultra violeta o hipoclorit sòdic; manteniment predictiu, preventiu i correctiu).
  • Recipients de  pressió, amb o sense membrana, tant per a instal·lacions d'aigua potable com no potable així com recipients per a compressors i altres tipus de maquinària (normativa, legalització, gestió; manteniment predictiu, preventiu i correctiu).
  • Centrals i dipòsits d'aigua de tot tipus; grups de bombament, variadors, automatismes, proteccions, vàlvules, comunicacions...
  • Instal·lació i reparació d'aparells de descalcificació i osmosis. 

Oblidi's de les garrafes i demani'ns pressupost sense compromís. Com sempre posem a la seva disposició les millors marques i els més qualificats professionals.
 
Totes les nostres instal·lacions sempre van acompanyades d'un contracte de manteniment perquè el seu aparell sempre aquest en perfectes condicions.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat